Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
slaapkamerkast op maat

Slaapkamerkast op maat

Kastenwinkel.nl helpt je graag met al je wensen om jouw slaapkamerkast op maat te kunnen maken. Onze configurator is afgestemd op de gebruiksvriendelijkheid waar je naar zoekt bij het samenstellen van jouw op maat gemaakte slaapkamerkast tegen een eerlijke prijs. Hieronder doen we je graag een uitleg over het op maat samenstellen van slaapkamerkasten op onze website.

Wij bieden onze slaapkamerkasten aan in verschillende soorten en vormen: diverse inloopkasten en hoekkasten. In ons standaard assortiment vind je bovendien kantoorkasten, kledingkasten, ladekasten en opbergkasten.

Ga direct naar de configurator!

Slaapkamerkast op maat samenstellen

De kasten configurator is volledig ingericht op het op maat maken van jouw slaapkamerkast (of een andere kast). In een proces van 4 stappen (of 5 stappen als jij een inloopkast samenstelt) vragen wij je om alle voorkeuren door te geven wat betreft het type kast, de plinthoogte en de inrichting. In andere woorden: via onze configurator kun jij de indeling van je kast zelf realiseren! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze gratis inmeetservice! Via onderstaande stappen stel jij je slaapkamerkast op maat samen:

  1. Kies een type kast
  2. Kastconfiguratie
  3. Kast inrichten
  4. Kleuren en opties
  5. Accessoires

Indien je kiest voor een inloopkast, heb je diverse mogelijkheden. Zo heb je een slaapkamerkast met kastwanden aan de linker- en rechterkant, of een kast met drie wanden. Ook kun je kiezen voor hoekkasten die op maat voor je worden gemaakt.

Je kunt de slaapkamerkast verder op maat configureren door een keuze te maken uit de verkrijgbare stijlvolle kastgrepen, diverse kleuren en accessoires. Wij kunnen ons zeer goed voorstellen dat je geen greep, maar een tip-on op je kastdeuren wilt laten plaatsen. Ook kun je denken aan kledinghangers die je aan de bestelling toevoegt.

Wij vinden het belangrijk dat onze kasten mooi in jouw interieurstijl passen, of dit nu klassiek of modern is.

Standaard voor jou gemaakt

Ben jij wel op zoek naar een moderne kast, maar is een slaapkamerkast op maat gemaakt niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben wij op onze pagina 'Standaard kasten' ook een serie kasten geplaatst die je direct bij ons kunt bestellen. Kies uit diverse kledingkasten of vraag een offerte aan wanneer je wensen hebt die afwijken van de configurator!

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je andere vragen over onze slaapkamerkasten op maat? Of zoek je een aanbieding die perfect bij jou past? Wij horen graag van je!