Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
design kast op maat

Onze configurator

Wij leggen je graag uit hoe jij via onze kasten configurator een kast op maat samenstelt. Gedurende een proces van 4 eenvoudige stappen stel jij zelf je design kast op maat samen. Wij tonen de totaalprijs en de configuratie van je kast altijd rechts in het scherm. Via onderstaand stappenplan leggen wij je uit hoe je binnen enkele minuten je kast op maat kunt samenstellen.

1. Kastconfiguratie

Tijdens stap 1 van het configureren verzoeken wij je de gewenste afmetingen van de kast door te geven. Deze afmetingen omvatten de kastbreedte op de vloer, de kasthoogte links en rechts, de kastdiepte en de kastbreedte boven. Wij raden je aan deze afmetingen vooraf te noteren, zodat je het proces sneller kunt doorlopen. Een kleine tip van ons: houd vooraf rekening met de vloerhoogte indien jouw vloer nog niet is afgewerkt.

Ook vragen wij je om de gewenste plinthoogte op te geven. Kies uit 8, 12 of 15 centimeter. Ook kun je kiezen om de design kast zonder plint uit te laten voeren.

2. Kast inrichten

Kastenwinkel.nl beschikt over hippe designs en stijlvolle decoren die jouw kast . In stap 2 van jouw configuratie vragen je expliciet om te kiezen uit een aantal modules en deuren voor de kast. Doordat wij het voor je hebben gevisualiseerd, heb jij een goed beeld van hoe het design van jouw kast op maat er uit komt te zien. Uiteindelijk bepaal je ook de paneelafwerking via de laatste optie in deze stap.

3. Kleuren en opties

Het design van je kast begint in stap 3 op een groter geheel te lijken. Echter, je kunt in dit stadium kiezen uit diverse kleuren (uni, leder, hout, en creatief). Omdat de beleving van jouw configuratie er op de foto anders uit kan gaan zien, verzenden wij je graag kleursamples zodat jij kunt ervaren met welke structuren en decoren je te maken hebt. Je vindt deze kleursamples op de daarvoor bestemde pagina.

Na het kiezen van kleuren van de kast, deuren en paneelafwerking ga je naar de laatste stap.

4. Accessoires

Jouw op maat configureerde kast krijgt in deze laatste stap een mooie finishing touch. Je kunt een keuze te maken uit ons aanbod van maatwerk handgrepen die je aan de kast of aan de laden wilt laten bevestigen. 

Tevens bieden wij diverse accessoires aan die je kunt toevoegen aan de bestelling in de kasten configurator. Denk hierbij aan een dassenhaan, 10 kledinghangers (bekken of noten) of een kledinglift. Wij voorzien graag in al je wensen.
 

Inloopkast maken

Op de configuratiepagina voor inloopkasten vind je voor het proces één extra stap: dit betreft de keuze voor het type inloopkast of garderobekast. Zo kun je gaan voor een inloopkast (U-vorm) waarin je links, rechts en achter een mooie kastwand ziet. Om jou in je eigen wensen te voorzien, bieden wij je in deze extra stap een extra keuze.

Loop je tijdens deze stappen aan tegen problemen met betrekking tot het configureren van je design kast? Bel direct naar 078 647 41 57. Wij helpen je graag gratis en zonder verplichtingen met je ontwerp!