Door het coronavirus gelden er momenteel andere levertijden dan u van ons gewend bent. Hierdoor kan het zo zijn dat de verwerking en bezorging van uw bestelling langer duurt dan gebruikelijk.
Houd hier rekening mee wanneer u bij ons een bestelling plaatst! Wij vragen om uw begrip en geduld. Voor de actuele stand van zaken en andere vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Over kastenwinkel.nl Klantenservice Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8

Wat kost een kast op maat?

Indien je wensen hebt die afwijken van onze kastconfigurator kun je ook middels onderstaand formulier je wensen kenbaar maken. Op die wijze kunnen we je helpen met de prijs van onze maatwerk kasten en de kosten van het op maat laten maken van je kast.

Kast op maat laten maken: onze prijzen

Wat een kast op maat kost, is sterk afhankelijk van je specifieke wensen en voorkeuren. Daarom horen we graag van je wat je wensen zijn. Denk aan afmetingen, kleur en budget! Zodra de offerte bij ons terecht is gekomen, nemen wij deze in behandeling door al jouw voorkeuren en wensen te bekijken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je te informeren met betrekking tot de prijs van onze kasten die je op maat kunt laten maken door onze experts.
Offerte aanvraagformulier
* Deze velden zijn verplicht

Max. 2,5 Mb (jpg, png, gif, svg en pdf)