Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
draaideurkast op maat

Draaideurkast op maat

Ben jij op zoek naar een draaideurkast op maat voor op de slaapkamer? Kastenwinkel.nl voorziet je graag in je voorkeuren! Onze configurator biedt uitgebreide mogelijkheden om jouw favoriete kast op maat samen te stellen. Wij verkopen via de configurator ook (afsluitbare) draaideurkasten. Op deze pagina doen we je graag een uitleg over de mogelijkheden voor het op maat laten maken zo een kast. 

Onze draaideurkasten worden op maat vervadigd uit duurzaam hout. Via de configurator kun je de gewenste afmetingen en inrichten doorgeven. Ga jij liever voor een kast die door ons standaard in het assortiment is opgenomen? Bekijk dan onze pagina met standaard kasten.

Ga direct naar de configurator!

Draaideurkast samenstellen

Om jouw draaideurkast voor op de slaapkamer op maat te realiseren, dien je gebruik te maken van onze configurator. Hier kun je stap voor stap alle voorkeuren doorgeven. Kies uit het type kast, de plinthoogte en de inrichting. 

Jij kunt de kast zelf vullen met de modules die bij jouw smaak passen. Geef vervolgens jouw voorkeur door wat betreft de paneelafwerking. Je rondt de kast af met diverse grepen en accessoires die je via onze website kunt toevoegen aan de door jou samengestelde draaideurkast. Via onderstaand stappenplan kun jij zelf je kast maken en bestellen:

  1. Kastconfiguratie
  2. Kast inrichten
  3. Kleuren en opties
  4. Accessoires

De eerste stap van het proces vraagt je om te kiezen uit modules om de kast te vullen. In stap 2 van het proces kun je aangeven of je de kast met draaideuren wilt laten maken. Dit is optioneel; de kastmodules zijn ook uit te voeren zonder draaideuren. Wanneer je hier wel voor kiest, zul jij binnenkort in het bezit zijn een zeer functionele draaideurkast met een mooie uistraling. Daarnaast wordt het stof buiten de kast gehouden!

De stappen 3 en 4 zijn ervoor bedoeld om jouw draaideurkast geheel op maat te maken. Je hebt keuze uit stijlvolle kastgrepen, diverse kleuren en accessoires. Ook kun je in plaats van een greep kiezen voor een tip-on op je kastdeuren. Wij trachten ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken, zodat de draaideurkast overeenkomt met jouw interieurstijl, bijvoorbeeld in een trendy slaapkamer!

Standaard voor jou gemaakt

Ben jij wel op zoek naar een moderne, afsluitbare draaideurkast, maar past onze configurator niet bij jouw voorkeuren? Wellicht vind je op onze pagina 'Standaard kasten' een kast die goed bij je past. Kies uit diverse kledingkasten of vul ons offerteformulier in wanneer je wensen hebt die afwijken van de configurator!

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je andere vragen? Of zoek je een draaideurkast die bij jou op de slaapkamer past? Wij horen graag van je!