Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8

Handgrepen kast

Zoek jij stalen of RVS handgrepen voor jouw kast of misschien wel zwarte, leren kastgrepen? Kastenwinkel.nl voorziet je graag van een uitgebreide keuze als het gaat om modieuze of stoere handgrepen voor de kast. Ons kastgrepen programma bestaat uit de volgende mogelijkheden:

  • RVS grepen
  • stalen kastgrepen
  • verouderde grepen
  • leren handgrepen
  • ladegrepen

Configureer een kast met unieke kastgrepen

Je vindt alle (modieuze en stoere) handgrepen voor de kast in onze configurator. In de kasten configurator kun jij de grepen bekijken en toevoegen aan je kast! Jij kunt kiezen uit hippe, moderne, stijlvolle en sierlijke grepen. Hieronder vind je twee voorbeelden van onze kastgrepen:

leren handgrepen kaststoere handgrepen kast

Bij het configureren van een mooie kast op maat kun je de optie nemen om diverse handgrepen op jouw kast te laten plaatsen. Het aanbod is ruim en wij proberen je in al je voorkeuren te voorzien.

Vanzelfsprekend willen wij er voor zorgen dat jouw industriële kast stijlvol en op maat wordt afgewerkt. Om die reden staan wij je graag te woord bij vragen over onze kastgrepen. Ons diverse programma van grepen (inclusief tip-on) kan je voorzien van dat extra stukje afwerking en stijl waar jij naar op zoek bent!

 

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je naar aanleiding van onze grepen nog vragen? Of wil je graag weten wat de prijzen van onze kastgrepen zijn? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze leren, stalen en RVS handgrepen die wij monteren op jouw kast op maat!