Over kastenwinkel.nl Klantenservice Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
Configurator is aan het laden
Klik nog een keer om dit venster te sluiten.
1
Kies een type kast
2
Kastconfiguratie
3
Kast inrichten
4
Kleuren en opties kiezen
5
Accessoires
Inloopkast op maat maken

Wil jij jouw inloopkast op maat laten maken? Via de configurator hieronder kun jij zelf een (kleine of grote) inloopkast op maat maken en configureren in diverse uitvoeringen. Via deze configurator is het mogelijk om zelf het design van jouw slaapkamerkast te realiseren. En wil je bij het samenstellen je inloopkast laten inmeten? Onderaan de pagina vind je meer informatie!

Inloopkast samenstellen in vijf stappen!

Ben je benieuwd naar hoe je jouw luxe inloopkast zelf kunt maken of samenstellen? Je kunt het design van jouw kast zelf sturen door te kiezen uit de verschillende stappen van de configurator. Deze helpen je met het samenstellen van jouw kast.

Selecteer een type kast (klein of groot), begin met het configureren van de kast en kies de kleuren (meer informatie over de kleuren van de kast); zo kun jij het design van jouw luxe inloopkast op maat snel in elkaar laten zetten. In de laatste stap van de configurator kun je kiezen uit verschillende kastgrepen om jouw garderobekast af te ronden. Wij maken en monteren de inloopkast vervolgens bij je thuis op de slaapkamer!

Kies type inloopkast

Hieronder kun je een passende keuze maken om jouw inloopkast of garderobekast zelf op maat te maken.

Nog niet alle informatie is ingevuld
Kast inmeten

Wil je je kast laten inmeten? Kastenwinkel biedt de inmeetservice tijdelijk gratis. Echter, indien deze aanbieding niet meer geldt, lees dan aandachtig de omschrijvingen als hieronder. In de aangegeven afbeeldingen worden de maten van de kasten aangeven. Dit is een bewuste keuze indien je de kast ook daadwerkelijk zo gemaatvoerd wil hebben.