Vanwege enorme drukte kunnen er tot nadere berichtgeving geen nieuwe bestellingen worden geplaatst! Ook kan het langer duren voordat vragen worden beantwoord. Bedankt voor uw begrip en geduld.
Over kastenwinkel.nl Contact Vragen? Bel: 078 647 41 57​ Inloggen
 5 jaar garantie door pure kwaliteits materialen
 GRATIS inmeetservice en persoonlijk advies
 Klanten beoordelen ons met een 8
inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat

Ben jij op zoek naar een inbouwkast op maat? Kastenwinkel.nl heeft een gebruiksvriendelijke configurator waarmee aan jouw wensen voldaan kan worden. Onze configurator is bedoeld om het laten maken van een inbouwkast op zolder of de slaapkamer zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen. Wil jij meer weten over onze kasten en hoe je deze op maat kunt laten maken? Lees hieronder gerust verder of neem contact met ons op!

Ga direct naar de configurator!

Inbouwkasten laten maken

Gedurende het proces van het maken van een inbouwkast op maat via onze configurator doorloop jij 5 stappen. Eerst geef je jouw voorkeuren door wat betreft het type kast, de plinthoogte en de inrichting. Je kunt gebruik maken van onze gratis inmeetservice om er zeker van te zijn dat jouw inbouwkast inderdaad op maat bij jou thuis geplaatst kan worden. Het onderstaande stappenplan vat samen hoe jij het stappenplan binnen enkele minuten kunt doorlopen:

  1. Kies een type kast
  2. Kastconfiguratie
  3. Kast inrichten
  4. Kleuren en opties
  5. Accessoires

Welke opties heb je precies wanneer je gebruik maakt van de configurator? Je kunt je kast op maat samenstellen met kastwanden aan de linker- en rechterzijde. Ook kun je een kast met drie wanden nemen. 

In een later stadium kun jij de kast volledig naar wens en op maat inrichten. Zoek je bijvoorbeeld een inbouwkast met stijlvolle of stoere grepen? Met ons aanbod van kastgrepen, accessoires en kleuren weet jij zeker dat je jouw kast een passende finishing touch kunt geven.

Standaard voor jou gemaakt

Ben jij wel op zoek naar een moderne kast, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Je kunt ook onze pagina 'Standaard kasten' raadplegen voor ons aanbod van kasten dat direct leverbaar is. Kies uit diverse kledingkasten of neem contact met ons op voor een offerte indien je afwijkende of specifieke wensen hebt.

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je andere vragen over onze inbouwkasten op maat? Of zoek je een aanbieding van een kast die bij jou past? Wij horen graag van je!